diumenge, 26 de juny del 2016

Sortida Cursa Rac1 dia 19/06/2016

Assistents:
El Josep, la Marina, el Fernando, la Conchi, el Toni, l'Erich, l'Antònia, la Lluïsa, en Jeroni i la Mari.

Sortida a dos quarts de set de la rotonda de la Ronda Sant Ramón/Av. Aragó fins a Girona.

Deixem els cotxes i anem pels dorsals, parem una estona a un bar a prendre uns cafès i pastes i ens dirigim de nou a la Devesa per preparar la sortida de la cursa.

El Josep, l'Antònia, la Lluïsa, el Fernando i en Toni( la Mari no sortirà per ploblemes físics) inicien la cursa, la resta espera animant fins a la tornada.

Els corredors comencem per la devesa esquivant petits bassals, creuem el Ter i l'Onyar i ens fiquem pels carrers del centre de Girona. Pels estrets carrerons saludem als espectadors i cridem per saludar als habitants. Creuem de nou l'Onyar, al Fernando ja no el veiem, s'ha avançat, la resta anem tots junts i no triguem gaire en entrar a la Devesa i acabar. Se'ns ha fet curt. El Fernando està content, en principi estava molt preocupat pel seu genoll però li ha respost molt bé.

Agafem el fuet de premi i ens trobem amb els altres, ens fem fotos i cap als cotxes. Després de netejar-nos ens anem de ruta turística per la vall de Llémena.



Agafem la GI-531 fins a Sant Martí de Llémena tocant just a la esquerra de la carretera. Visitem la església i el conjunt i fem fotos.

Després, volta enrere amb els cotxes en direcció a Girona para veure més esglésies. Parem a uns 3 Km junt a un camp de colza i caminem a la esquerra entre las cases de una masia un centenar de metres i veiem la esglesiola de Sant Joan amb una petita creu davant. Està oberta, entrem i parlem amb una senyora petita molt simpàtica que ens conta anècdotes de l'església i de ella mateixa. 

Ens acomiadem i tornem als cotxes i una altra vegada en direcció a Girona fins a Sant Pere de Llorà. 

Igualment, visitem el conjunt. Fa calor, i el sol ens il·lumina de ple amb la seva llum, curiosament el paisatge no és sec si no ple de colors frescs i brillants.


Una altra vegada cap a Girona però ja amb la intenció de dinar. No triguem gaire en agafar un desviament a la dreta i girem per buscar el restaurant Mas Palau, perdut dintre de un bosc espès i bonic.

La masia està ben cuidada i el restaurant per dintre és bufó i està decorat amb pintures modernes de vius colors i objectes curiosos. N'hi ha unes taules a fora davant de la porta. Estan a l'ombra i tenim temps de prendre unes cerveses fresquetes.

Fet això, dinem dintre un menú bo i ben de preu. Xarrem i sortim de nou a les tauletes de fora una estona. Un gosset blanc molt jove però de gran mida vol jugar amb nosaltres i a l'Erich li deixa uns records dels seus dents als braços. Una mica més aprofitant aquests moments i ens tornem cap a casa.

En resum, vam gaudir d'aquesta sortida tranquil·la (inclosa la cursa de 5 km) amb un bon temps, uns paisatges colorits i nítids i com sempre amb alegria.

I unes poques fotos clicant aquí



5 comentaris:

Lluïsa ha dit...

Toni!!!!Genial!!!!

maryromero ha dit...

Toni muy bien como siempre tu reportaje fantastico

maryromero ha dit...

Toni muy bien como siempre tu reportaje fantastico

pep ha dit...

Fantàstic Toni!!!!
Ets el nostre gran kronista!!!

pep ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.