diumenge, 20 de maig del 2012

Una sortida qualsevol per la Roca Negra.

Camines entre pins altzines, roures, pedres, fonolls, espàrracs. Et perds entre corriols i reptes per rieres desconegudes, i en una d'aquestes et trobes un fred mur de formigó i esperas grafitis i paraules barroeres i et sorprens amb versos poètics com aquests:

CUANDO TODO ESTA PERDIDO OTRA LUZ VENDRA,
MATARA EL FRIO SOMBRIO DE LA SOLEDAD

Doncs bé, resulta que al grafiter li agradava el rap i va escriure això que és de una tal senyor que es diu Nach. A mi m'ha agradat i us el passo per això, espero que us agradi.

De pas, també us deixo el enllaç de les fotos de aquesta sortida (ja fa uns dies) amb video per la riera de Can carreres inclós aquí


3 comentaris:

pep ha dit...

Si Toni,soc de la mateixa opinió que tu,aquest versos del video m'han agradat moltisim.Un visca per el poeta que ho transforma en rap.

Les fotos de la excursió XULAS XULAS XULAS.

Marina

Anabel ha dit...

Molt bé Toni!!!! Como te lo curras, buscando de donde venian esos versos encontrados en la montaña, bueno o tal vez te sabias la canción. La cuestión es que me ha gustado mucho.

pep ha dit...

Molt ben lligat tot:una pintada a la paret, un rap, una contundent caminada, les fotos i el vídeo dels canyars, molt be Toni !!! Molt be!!!
El vídeo es genial!!!!!!!!!!
Ets el meu director,preferit !!!!!!

Josep